Berichtje tussendoor

Ff een berichtje tussendoor…..

De ziekenhuis-onderzoeken zijn gelukkig voorlopig allemaal even klaar, dit geeft een hoop rust, vooral voor Sammie maar ook voor ons. We wachten nu op een oproep van Heliomare, hopelijk horen we hier snel wat van, anders ga ik volgende week zelf bellen. Alle specialisten geven namelijk aan dat een aangepaste stoel voor Sammie spoed heeft zodat ze goed kan zitten en dit haar niet zoveel moeite meer kost. Hierdoor kan ze alle tijd besteden aan het spelen met al haar leuke speelgoed.

Met ons gaat het de ene dag beter dan de andere dag. Natuurlijk ben je van binnen onwijs verdrietig maar de andere kant hebben we ook onwijs veel kracht om alles voor Sammie zo goed en zo fijn mogelijk te maken. Zij is een onwijs vrolijk, lief en tevreden meisje die gelukkig nog helemaal niet weet wat er met haar aan de hand is. Dit is op zich heel fijn dat ze zo klein is en nog van niks weet maar soms zou het fijn zijn om haar dingen te kunnen uitleggen, maar dat zullen we in de toekomst genoeg kunnen.

We hebben heel veel steun van ons familie, vrienden en collega’s en gelukkig zijn er erg veel instanties die ons kunnen helpen om het leven van Sammie zo leuk mogelijk te maken.

Bedankt voor alle lieve berichtjes, dit geeft ons er veel steun en kracht!!!!

Lol met mijn tante
Lol met mijn tante

29 reacties op “Berichtje tussendoor

  1. Ow mop! Dat je ook nog tijd heb voor dit soort lieve berichtjes!
    Wij kijken van een afstandje, maar wat wij zien is dat jullie dit supergoed doen! Beter dan velen zouden kunnen. Geniet waar je kan van dit schitterende meisje! En steun zul je altijd hebben! X

  2. Wat een geweldige foto! Het plezier straalt er vanaf!! Ik kan mij voorstellen dat jullie daar onwijs van genieten! en kracht uithalen voor de moeilijke momenten…xxx

    1. Lieve Sammie,Peet en Dennis,
      Woorden schieten te kort. Kreeg kippenvel toen ik het hoorde. Wens jullie heel veel sterkte en natuurlijk ook heel veel plezier met jullie kleine knappe spruit.
      Dikke knuffels

  3. Wat een mooie site en wat fijn dat jullie alles hier zo mooi op bij kunnen houden.
    Goed bezig en een dikke kus voor jullie en voor Sammie! Xx

  4. lieve Sammie, Petra en Dennis,

    Wij denken vaak aan jullie, en we weten hoe het is om met onzekerheden te moeten leven. Dat zal wel geen vedere uitleg nodig hebben. Ondanks dat is en blijft het lastig om hierin een juiste balans te vinden. Pak de momenten om veel bij elkaar te zijn. daar haal je heel veel energie uit.
    Verder zijn we er voor jullie,…… altijd.

    Knuffels ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *