Update AMC 18 september

Ging gister eind van de middag toch weer wat minder goed, Sammie haar saturatie was perfect maar hoge hartslag en hoge ademhaling. Je zag aan haar dat ze het erg benauwd had. Ze was topsport aan het leveren.

In overleg met de ic-arts die ook al eerder op de dag was geweest besloten dat ze over wordt geplaatst naar de IC. Daar kunnen ze dieper uitzuigen en ligt ze gewoon een stuk beter mocht het wel slechter gaan.

Op de IC is ze gelijk aangesloten op de optiflow en ze gaan hier nogmaals bloed afnemen om haar waardes te bekijken.

De nacht is wat onrustig geweest, Sammie was erg misselijk en buikpijn. Ze hebben een sonde ingebracht omdat ze erg veel lucht in haar maag heeft door de optiflow, via de sonde kunnen ze de lucht eruit halen.

Sammie ligt toch aan de kapbeademing, ze raakt langzaam uitgeput, de optiflow werkt nu niet voldoende. Haar bloedwaardes, hartfrequentie en ademhalingfrequentie zijn goed maar toch zien we dat ze keihard moet werken.

We zijn zo verdrietig, waarom gebeurd dit toch elke keer bij ons kleine meissie…..

7 reacties op “Update AMC 18 september

  1. Lieve Sammie! Wat ben je toch een ongelofelijke vechter!!! Zo verdrietig voor jou dat je weer zo hard moet vechten om weer beter te worden!! Heel veel beterschap lieverdje!!! Dikke kus voor je kanjer! En ook voor je papa en mama!! ❤️❤️❤️😘😘😘

  2. Lieve Sammie,

    Heel veel sterkte en beterschap!! Zet ‘m op meisje!! We hopen dat het snel beter gaat!

    Lieve Petra en Dennis,

    Wat een zware tijden weer voor jullie allemaal! We denken aan jullie en hopen mee dat het snel beter gaat met jullie lieve Sammie!!

    Dikke knuffel,

    Florine en papa en mama x

  3. Lieve Sammie,

    Wat naar nou allemaal weer. We hopen dat je heel snel weer opknapt. We duimen voor je.

    Heel veel liefs en sterkte van ons allemaal!

    juf Nicolette

  4. Lieverds,mijn hart en gedachte zijn bij jullie,denk elke dag aan jullie en geef hoop op de kracht voor jullie drietjes om deze vechtpartij weer te overwinnen! Veel liefs en warmte voor jullie drietjes! XXX Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *