Update AMC 17 september

De nacht is niet zo goed verlopen als we gehoopt hadden….. Sammie is flink benauwder geworden en het slijm heeft toch haar longen bereikt. Ze is vanaf vannacht aan de zuurstof aangesloten. Ook is er een infuus aangelegd voor het geval dat het slechter gaat en om extra vocht en glucose toe te dienen. Ze sluiten nog geen sonde aan omdat als ze achteruit gaat en wel aan de beademing moet, ze nu nuchter moet zijn zijn. De vocht en glucose is voor nu voldoende.

Net overleg gehad met de IC en ze blijft op de kinderafdeling. Ze houden haar goed in de gaten. Ze klinkt in haar longen wel vol maar haar hartslag is wat lager dan vanmorgen. Ze moet er gewoon wel weer erg hard voor werken.

Hopelijk knapt ze nu op en gaat het met kleine stapjes vooruit en niet meer achteruit.

Zo te doen met ons meissie. Net weer haar draai gevonden op school, ze wordt daar zo blij en trots van en dan nu weer in het ziekenhuis, voor de derde keer dit jaar…… maar ze zeggen dat 3x scheepsrecht is….. toch……????!

15 reacties op “Update AMC 17 september

  1. Arme Sammie. Ik vind t erg rot voor haar en jullie. Inderdaad 3x scheepsrecht. Vanuit mijn hart zeg ik: GENOEG NU! En nu VOORUIT!
    Ik duim!
    Liefs

  2. Lieve Dennis Petra en Sammie ,

    Wat een gedoe steeds elke verkoudheid die stress . Hoop dat we nu stapjes vooruit zetten weer. Je bent een sterke prinses dikke kus xxxπŸ˜˜β€οΈπŸ‘

  3. Heel veel sterkte lieve Sammie! Je bent een vechter en gaat hier hopelijk snel van opknappen zodat je weer snel thuis bent bij papa en mama en naar school kan gaan. Ook Dennis en Petra heel veel sterkte en geef Sammie maar een dikke knuffel!

  4. Ik heb ontzettend met je (jullie) te doen, Sammie. Telkens als het weer beter met je gaat is er toch weer een of ander virus of een bacterie die je te pakken krijgt. Hopelijk kunnen de mensen van H7 je snel weer helemaal beter krijgen zodat je strakjes weer lekker naar school kunt.

    Dikke knuffel

  5. Hoop dat het snel weer beter gaat met jullie toppertje , en voor jullie heel veel sterkte ❀️❀️

  6. O lieverds,als ik god was zou ik bij jullie een wonder verrichten! Lieve Sammie,hoop dat er een wonder gebeurt zodat je snel weer je schoolleventje kan oppakken! En lieve,lieve papa en mama van Sammie,jullie zijn toppers en een stel schatten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *