Sammie naar huis

Naar huis!!!

Gister kregen we fantastisch nieuws! Als de nacht goed zou gaan zonder beademing mogen we naar huis! En dat is gelukkig goed gegaan!!!

Ze zien niet dat Sammie haar energie overdag na vijf dagen beademing verandert en in haar bloed zien ze ook niet dat ze nu al beademing nodig heeft. Kan best dat het in de toekomst of op kort termijn wel noodzakelijk is, maar nu nog niet.

Thuis moeten we wel flink met Sammie haar voeding aan de gang. Ze moet veel meer gaan eten en dan vooral suikers en eiwitten. We krijgen hierbij allerlei extra middeltjes mee; shakes, yoghurtdrinks, smoothies ed. Al deze drankjes zijn verrijkt met extra caloriën, eiwitten, vitamen ed. We houden wekelijks contact met de diëtiste om in de gaten te houden hoe het gaat.

We gaan ook naar een psycholoog die ons erbij gaat helpen om dit voor Sammie allemaal een plekje te geven. Is niet niks wat er allemaal steeds gebeurt en helemaal niet voor een meisje van vier.

Wel even schakelen opeens naar huis. Zo moet je verwerken dat je kleine meissie nachtbeademing krijgt en zo gaan we zonder naar huis. Gelukkig blijkt het nu nog niet nodig te zijn.

Het allerfijnste is dat we straks weer thuis zijn met z’n drietjes en weer bij elkaar kunnen zijn als een gezin. Nog een weekje bij oma maar daarna lekker naar ons eigen, mooie, verbouwde huis!

Iedereen onwijs bedankt voor alle steun, berichtjes, kaarten en ballonnen!!! Heeft ons erg goed gedaan.

8 reacties op “Naar huis!!!

  1. Hoi hoi! Wat een geweldig nieuws allemaal! Nu met z’n alle indrukken verwerken maar voor genieten van thuis samenzijn ! Het weer lijkt ook goed te worden dit weekend dus kunnen jullie daar ook samen van genieten. Ben heeeel blij voor jullie. Dikke 💋Ellen

  2. Wat ontzettend fijn voor Sammie èn voor jullie!
    En een fijn vooruitzicht dat jullie verbouwing bijna klaar is!
    Knuffel voor Sammie!
    Erna

  3. Wauw, wat een onverwacht goed nieuws zeg. Ontzettend fijn voor jullie allemaal, heerlijk weer naar huis.

    Liefs,

    Nicolette

  4. Hoi!! Wat fijn dat jullie weer thuis zijn!! En dat de beademing nog niet nodig is!

    En bijna in jullie verbouwde huis, fijn!! Dan hopelijk van wat mooier zomerweer genieten met elkaar!

    Liefs Florine en papa en mama

  5. Lieve Sammie,
    Wow dat is toch wel heel fijn. lekker weer thuis in je eigen bedje en kamertje, samen met papa en mama.
    Welkom thuis alle drie.
    Lieve groetjes Ilona de Wit (collega van papa bij de brandweer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *