Update AMC 25 juni

De nacht is aardig verlopen, ze was wel erg onrustig waardoor ze haar wat slaapmedicatie hebben gegeven want haar slaap is juist nu zo belangrijk. Ze is wel af en toe wakker geweest om wat te drinken.

Ze heeft nu wel de volledige kapbeademing over haar gezicht omdat de ander niet volledig functioneerde. Ze accepteert dit goed.

Wij hebben zelf ook best geslapen.

Vanmorgen weer bloedgas geprikt, die zien er beter uit. De waardes verbeteren weer wat. Je ziet uit de waardes dat ze iets opknapt. Net gesprek met de artsen, ze zijn blij hoe het gaat. Ze zagen uit haar bloed dat Sammie wat zuur was geworden maar dat zich nu wel weer hersteld, dat zuur worden komt omdat ze dan te weinig suikers heeft binnen gehad.

Als ze ziek is en ze eet niet heeft dat voor Sammie dus gevolgen dat haar suiker te laag wordt waardoor ze minder energie krijgt en haar lijfje dus veel harder moet werken. Hier moeten we wat mee om dit in de toekomst tegen te gaan.

Ze slaapt vandaag veel maar dat is alleen maar goed om haar lijfje rust te geven en de afgelopen dagen heeft ze heel weinig slaap gehad dus ze heeft nog wat in te halen.

7 reacties op “Update AMC 25 juni

  1. Blij dat het wat beter gaat. Het is natuurlijk wel een enorme bikkel dus had niet anders verwacht. Ga zo door Sammie!

  2. Fijn dat het weer wat beter gaat en dat jullie nu ook weten dat suikers voor haar zo belangrijk zijn. Misschien helpt dat in de toekomst dat ze minder veel energie kwijtraakt als ze zo verkouden is. Sterkte, nog even volhouden met de gezichtskap Sammie. Des te eerder ben je er weer vanaf en mag je weer lekker naar huis! x

  3. Voorzichtige, positieve berichten! Ga zo door Sammie!!

    En goed om te weten van dat andere, niet mooi, maar wel goed om het te weten zodat het voortaan hopelijk voorkomen kan worden!

    Weer een dikke beterschapsknuffel!!

  4. Ben blij dat het stapje voor stapje vooruit gaat. Ze is een sterke meid . Goed dat ze alles zo nauwlettend in de gaten houden . Op naar herstel dikke kus voor jullie 3 . Xxx😘❤️👍

  5. Blij om te lezen dat het iets beter gaat, heel veel sterkte, en een dikke kus voor Sammie. Zet hem op meisje 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *