Update 3 IC

Gister een goede dag gehad en vannacht ook een goede nacht. Omdat het steeds een klein stukje beter gaat met Sammie, hebben de artsen gister besloten om m.i.v. vandaag de beademing langzaam proberen af te bouwen.

Vanmorgen waren wij dus erg gespannen over hoe deze dag zou gaan verlopen. Maar wat een ochtend is het geworden……

De arts kwam vanmorgen en deelde ons mede dat Sammie, i.v.m. gebrek aan plaats/capaciteit, overgeplaatst wordt naar de IC van het AMC. Ons mond viel open… Dit meen je toch niet, Sammie is eindelijk wat stabieler, en dan wil je haar gaan vervoeren. Ongelooflijk!!! We hebben van alles geprobeerd dat ze toch mocht blijven maar hun standpunt stond vast en de ambulance was al geregeld.

Om 12.00 uur kwam de IC-ambulance (omdat ze aan de beademing ligt) en werd Sammie in slaap gebracht zodat ze weinig van het transport zou merken. Met toeters en bellen de A2 over omdat er behoorlijk wat file stond. In het AMC werden we opgewacht door een team artsen en werd ze weer geรฏnstalleerd en aangesloten op alle apparaten hier.

Sammie heeft het super goed gedaan! En hopelijk kunnen we hier ook starten met het afbouwen van de beademing.

We liggen in een mooie stad ๐Ÿ˜‰ en wat dichter bij huis. We kijken vooruit!!! We zitten hier ook op een goede plek en blijven positief over het herstel van Sammie

11 reacties op “Update 3 IC

  1. Petra en Dennis,
    Respect voor jullie flexibiliteit en goed om te lezen dat Sammie ook dit weer goed heeft doorstaan.
    We denken veel aan jullie,
    Lot & Max

  2. Lieve alle drie,
    Gelukkig is alles goed gegaan maar idd wat een ochtend voor jullie.
    Jullie zijn samen een geweldig team, zoals ik al eerder zei..een diepe buiging want dit is toch wel heftig.
    We gaan voor de vooruitgang en op een heel goed herstel voor Sammie…
    Dikke kus..

  3. Gelukkig ook een goed team van artsen en verpleegkundigen in het AMC. Maar dan nog begrijp ik de zorgen. Zo’n verplaatsing is ook erg zwaar voor Sammie. Toch erg fijn dat ze stabieler is. Volgende stap is naar huis?

  4. Er wordt weer een groot beroep gedaan op jullie flexibiliteit. Knap van Sammie dat ze het zo goed doet. Hopelijk is de volgende transfer naar huis.

  5. Lieve Sammie,Dennis,Petra,petje af voor jullie,op naar een goed herstel, kusjes en groetjes van kleine oma en opa ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *