Update 2 IC

Vandaag gelukkig een iets positiever bericht dan gisteren.

Gisterochtend had Sammie het nog erg zwaar, flinke koorts, lage saturatie en een hoge hartfrequentie. Ze hield ook flink veel vocht vast, hiervoor heeft ze medicatie gehad. Ze zijn de ochtend druk bezig geweest om de beademingsmachine helemaal juist voor Sammie in te stellen en alle medicatie op een goede dosis te zetten zodat Sammie zich weer wat comfortabeler voelt.
Dit is gelukkig aardig gelukt!

Naarmate de dag vorderde zakte de koorts ook iets en werden Sammie haar waardes beter. Ze is ook al veel vocht kwijt geraakt maar zal hiervoor nog wel medicatie moeten krijgen want dit gaat nog niet helemaal lekker.

Wat erg prettig is, is dat Sammie ook geregeld wakker is waardoor we wel gewoon contact met haar kunnen hebben. Door middel van ja/nee vragen kunnen we duidelijk met haar communiceren en Sammie maakt qua gebaren ook wel goed duidelijk wat ze wil.

Gister wilde ze natuurlijk ook al gelijk televisie kijken, dus ze hebben op de IC voor Sammie een televisie geregeld…. Na vijf minuten televisie kijken lag ze alweer lekker te slapen. Sammie slaapt nog erg veel maar dit is alleen maar goed want ze heeft alle kracht nu nodig om te herstellen.

De nacht is goed verlopen, ze heeft aardig doorgeslapen. Dat is wel erg fijn want hierdoor konden wij ook een nachtje doorslapen. Hier waren we echt aan toe na een paar nachten amper geslapen te hebben. Ze is vannacht geregeld nog uitgezogen en ze hebben het zuurstof wat terug kunnen draaien dus dat is positief. De koorts is gezakt, wel heeft ze nog wat verhoging.

We gaan met hele kleine stapjes vooruit, weten dat we ook best wel weer wat stapjes terug zullen doen. Als de stapjes vooruit maar meer zullen zijn dan de stapjes achteruit!

14 reacties op “Update 2 IC

  1. Blij dat jullie lekker geslapen hebben ,en dat het stap voor stap iets beter gaat,onze prinsesje,een stoere meis,en ook haar vader en moeder ❤️❤️❤️💋💋💋

  2. Oh, wat fijn om te lezen dat ze weer stapjes vooruit maakt!! En fijn dat de nacht redelijk goed is gegaan zodat jullie alledrie wat rust hebben gehad!

    Zet ‘m op Sammie, nu hopelijk veel stapjes vooruit!

    Liefs van ons

  3. Wat fijn om te lezen dat het vanacht iets beter is gegaan! Hopen dat er veel positieve berichten volgen!

    Denken aan jullie
    Steffen,
    Monique
    Toby

  4. Lieve Sammie
    We duimen voor jou en papa en mama dat je een goede nacht hebt en dat het steeds een beetje beter mag gaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *