Januari 2016

Januari is een maand, die best druk is geweest.

Allereerst is op 12 januari, Sammie 4 jaar geworden. Wat een mijpaal!! We hebben dit met de naaste familie gevierd. Eerst bij ons thuis taart gegeten, en niet zomaar een taart maar een Alice in Wonderland taart. Daarna zijn we met z’n allen naar het pannekoekenhuis gegaan, waar we heerlijk met elkaar gegeten hebben. Het was erg gezellig en Sammie is verwend. Ze was dolblij met deze gezellige dag. Volgend jaar kunnen we het groots vieren in ons nieuwe huis 😉

Op 12 januari zelf heeft Sammie haar verjaardag op Jip (peutergroep) gevierd. Er werd gezongen en natuurlijk heerlijk gesnoept van al het lekkers. Dit was ook, omdat Sammie vier is geworden, haar laatste dag. Dus we hebben ook afscheid genomen. We hadden een traktatie voor alle lieve mensen die voor Sammie en ons klaar stonden op de peutergroep. Voor de kinderen hadden we schepjes met snoepjes erin, met een kaartje erop: ,,Ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de basisschool!

Op 27 januari was het dan zover, de eerste schooldag van Sammie op de grote school. Wat had ze er zin in en was ze trots! Na tien minuten keek ze al niet meer naar mij om (goed teken) in eerste instantie gaat Sammie drie ochtenden per week en we zullen dit uitbreiden naar vier ochtenden en uiteindelijk zullen dit hele dagen zijn. Ze werken hier op school met een vol-continue rooster. Wat wordt ons meisje dan opeens groot! We zijn super trots op haar.

28 januari hebben we de sleutel ingeleverd van ons “oude” huis en hiermee ook de stap gezet naar de nieuwe toekomst, een huis met voldoende ruimte voor Sammie, wat van alle gemakken voorzien zal zijn. De afgelopen weken hebben we flink ingepakt en alles verhuist. Omdat we tijdelijk geen huis hebben slapen we 1,5 week bij “grote oma”. Op 4 februari krijgen we dan de sleutel van ons nieuwe huis. Ons thuis! We gaan er in eerste instantie gewoon wonen en na een maand of twee gaan we starten met de verbouwing van de gehele beneden verdieping. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *