Weer een kleine update

Hoi, ik ben al even niet op de site van Sammie geweest, dus nu weer een korte update.

Sammie zit inmiddels al ruim een maand op groep Jip, ze heeft het hier reuze naar haar zin alleen valt het wegbrengen niet altijd mee, dikke tranen als ik wegga maar gelukkig is dat maar even. Ze heeft nieuwe vriendjes waar ze het thuis veel over heeft. Ze zingen elke keer liedjes die Sammie nu thuis ook zingt (zo schattig) en ze spelen veel. Heel mooi hoe ze de therapieën met het spelen combineren. Sammie is als ze thuis komt van de groep wel erg moe maar dat komt ook door alle indrukken.

We zijn bezig met de aanvraag voor een handbewogen rolstoel, eentje die erg licht hanteerbaar is zodat ze er ” makkelijk”  mee kan rijden. Zal voor Sammie evengoed nog zwaar zijn. Ook zijn we ons aan het oriënteren voor een elektrische rolstoel zodat ze daar vast mee kan oefenen en we deze kunnen bestellen, erg spannend dus allemaal. Daarnaast zijn we ons nu ons aan het oriënteren op een andere auto (bus). Omdat we nu natuurlijk een hoop mee moeten en Sammie dan in de toekomst zo in haar rolstoel in de bus gereden kan worden.

We hebben heerlijke paasdagen gehad, gezellig ontbeten, eieren geschilderd en paaseieren gezocht.

 

Eieren schilderen
Eieren schilderen
Paasontbijt
Paasontbijt

We zijn nog steeds met “team Sammie” druk aan het trainen voor verschillende afstanden in Hoorn, van 5 t/m 21 km. En dit alles natuurlijk voor het goede doel. Als je wilt sponsoren kan dit natuurlijk nog steeds via deze website http://www.spieractie.nl/teams/team-sammie/ We hebben prachtige shirts gesponsord gekregen via Duijn teamsport, echt fantastisch!!!

 

 

 

6 reacties op “Weer een kleine update

  1. Super om te lezen dat ze het erg naar haar zin heeft op de peuterspeelzaal. Ze heeft natuurlijk al praatjes voor 10 dat is hartstikke leuk. Leuk om weer wat te lezen.

  2. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op de peutergroep. Je hebt mooie eieren geschilderd hoor. Dikke kus van ons allemaal uit Lelystad. Tot gauw lieverd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *