Kijk papa, mama, ik kan staan!!!!

Wat een bijzondere dag vandaag.

Van de firma Atlas Kidtech kwamen ze vandaag een sta-tafel voor Sammie “inmeten”, Marga de fysiotherapeut was hier ook bij aanwezig.

Eerst hebben de ze de tafel helemaal ingesteld naar alle maten van Sammie en toen,…….. Werd ze erin gezet. En ja….. ze stond!!!! Wat een pracht om mee te maken, je kind voor het eerst zien staan!!!! Onwijs bijzonder. Sammie vond het prachtig. Voor haar had ze een prachtige bak waarin ze allerlei speeltjes kon doen om mee te spelen.

De sta-tafel wordt nu helemaal op maat gemaakt voor Sammie, met wat extra ondersteuningspunten omdat ze dat nodig heeft.

Maar we hopen deze met een week of 6 tot 8 in huis te hebben. Dan kunnen we haar elke dag even laten staan, want we moeten het langzaam opbouwen, is natuurlijk een behoorlijke belasting voor haar.

We zijn super trotse ouders!!!! En Sammie is ook blij, nu kan ze ook “gewoon” staan!

 

SONY DSC

Spelen terwijl ik sta!!
Spelen terwijl ik sta!!
SONY DSC
Ik sta!!!

SONY DSC

Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!
Ik sta!!!

25 reacties op “Kijk papa, mama, ik kan staan!!!!

  1. Prachtig om te zien!
    Het is ook super interessant natuurlijk. Kan me heel goed voorstellen dat dit een bijzonder/ mooi moment is. Hopelijk heeft ze snel haar eigen statafel!
    Liefs Danielle

  2. Wouw! Wat gaaf zeg! Zo ziet de wereld er ineens toch weer heel anders uit 😉
    Hoop dat ze er snel veel plezier van kan hebben!
    X

  3. Wat geweldig. Word er emotioneel van. Jullie morgen zeker trotse orders zijn. Nu kan ze heerlijk spelen terwijl ze staat. Prachtig. Dikke kus en knuffel voor jullie allemaal. Xxxx

  4. Hier een berichtje uit Assendelft.
    Wat een mooie site hebben jullie gemaakt voor Sammie.
    Wat zullen mama en papa trots op je zijn.
    We hebben je vandaag wel gemist hoor met zwemmen en ik hoop dan dat je er volgende week wel weer bent. Dikke knuffel aan Sammie van je vriendje Roy

  5. lieve petra ,Gisteren wat heen en weer gemaild . Je vertelde van de heftige dingen die gebeurd zijn. Wist niet wat te zeggen, was erg geschrokken. Heb deze mooie website doorgelezen , de verhalen, de reacties.. het raakt me diep. Heb respect voor jullie allen. We mailen gauw weer. ook wij denken aan jullie. Onwijs gaaf dat ze nu kan staan!!! dat belooft veel goeds in 2014.
    Kim, Femke, Christiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *